MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

MS Coaching

 - Mål, Motivation og nye Muligheder  

Hvad har du brug for?

At købe Coaching
mai
Køb hos MS Coaching
At få information om Coaching
og MS Coaching
Information om MS Coaching

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!
Du kan kontakte mig på:
Email: ms@mscoaching.dk
tlf: 23 300 400

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt eller et tilbud modtaget via hjemmsiden, kan du indgive en klage til
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Se også etiske retningslinier for EMCC

Jeg vil gerne hjælpe dig og dit firma med information om hvad I kan få ud af at købe coaching hos mig!

Med coaching kan I skabe en langsigtet og vedholdende produktivitet og tilfredshed båret af alle, både medarbejdere og ledere. Jeres gevinst kan f.eks være mere tilfredshed og selvmotivation. Bedre individuel planlægning og effektivitet. Bedre mulighed for at bekæmpe stress og frustration. Styrkelse af den enkeltes selvledelse og ansvar og derved en frigivelse af leder- ressourcer og styrkelse af firmaet i form af bedre produktivitet, mere nytænkning, færre udgifter, bedre anvendelse af tiden og mindre pres på ledere og medarbejdere.

Få mere information omkring:
Hvem er coachen?
Hvad kan du forvente, når du bliver coachet?
Hvordan kan coaching hjælpe dit firma?
Kan effektiv produktivitet for firmaet kun skabes med coaching?
Kontakt MS Coaching!

Hvad ser du bedst med briller der er tilpasset dig?

Vil du have udvikling og kurser tilpasset specielt til dine behov?

Hvad ser og føler du dig bedst tilpas med? Briller der er tilpasset dit syn og dig specielt? Eller de mere generelle, der findes i nogle forretninger og som ikke er tilpasset specielt til dig?

Hvilket kursus eller udviklingsforløb vil du have? Et tilpasset dig, der opfylder dit firmas og dine behov specielt eller et tilpasset til en masse andre?

MS Coaching gør en ære i at tilpasse alle forløb individuelt til den enkelte kunde. 

Den form for coaching, du møder hos MS Coaching, er resultatet af undersøgelser samt et omfattende teoretisk og praktisk uddannelsesforløb af coachen.

Som kunde fortjener du en effektiv og holdbar udvikling og har du valgt en coach, som samarbejdspartner i dit forløb, er det en god ide at kontrollere deres fundament, uddannelse og erfaring, for at se om det er på et tilfredstillende niveau for dig og dit behov. Da coaching ikke er klart defineret, findes der mange forskellige former for coaching. Den coaching, der praktiseres hos MS Coaching er mere udviklende, for flertallet, end de former for coaching, der minder mere om inspiration og træning.* Det er derfor at MS Coaching bruger denne mere udviklende form for coaching for bla. at give dig en mere varig effekt af eksempelvis:

Teamudvikling, højtydende og selvadministrerende teams Lederudvikling, personligt, effektivitetsmæssigt og relationsmæssigt Organisationsudvikling, håndtering af ændringer, up- og downsizing, fusioner mm. Coaching af topledelse, executive eller bestyrelse Facilitering af møder, mere effektive møder HR ydelser primært i forbindelse med udvikling af teams, enkelt personer mm. Stresshåndtering Medarbejderudvikling Supervision af coaches Den menneskelige proces i generationsskiftet Giv feedback på den mest optimale måde 360 graders evaluering/test Executive forløb hos MS Coaching

Hvordan fungerer vi bedst enkeltvis som topledere?

Hvordan fungerer vi sammen i topledelsen? Hvilke udfordringer er der sparringsmæssigt? Visionært og strategisk? Hvordan ser fremtiden ud for firmaet? Få tilknyttet en personlig ekstern sparringpartner og coach eller læs mere om executive forløb , få et tilbud eller mail os en prisramme, så laver vi et tilbud sammen med dig ud fra dette.

Er du interesseret i en ERFA gruppe, hvor du kan sparre med andre direktører og hvor du hver gang får ideer med hjem til din egen forretning? Ved at udfylde skemaet på dette link tilkendegiver du din interesse. Når der er et overblik over interesserede vil du få nærmere besked.

 MS Coaching er en virksomhed, der arbejder fleksibelt med mennesker og organisationer. Da MS Coaching er en lille virksomhed er vores styrke netop denne fleksibilitet, da vi har mulighed for og sætter en ære i at tilpasse vores produkter og hvert enkelt forløb specifikt til din virksomhed eller dit individuelle behov. Læs mere om den person, der kunne blive din personlige coach samt etikken, uddannelsen og kompetancerne bag, på disse links:

Coachen og Kompetencerne

 

*kontakt ms@mscoaching.dk for et møde, så kan du se resultaterne fra undersøgelsen, der underbygger dette.

 


Tillid

Tillid er vigtig. Vil du vide mere om, hvad du kan få ud af coaching, før du beslutter dig for at købe et forløb? Bestil et møde eller en gratis coaching session her.

 

Du kan købe en kort smagsprøve på coaching uden at aftale et møde, ved at købe en virtuel coachingsession herunder. Coachingen starter umiddelbart efter at du har betalt. Det koster 50,- kr. incl. moms. Husk at tænde for din højtaler, så du både kan se og høre den virtuelle coach.

Advarsel: Coachen er uddannet som MSC in Coaching and Development. Coaching er dog udelukkende for raske og sunde mennesker og kan ikke anvendes istedet for eller sidestilles med lægelig eller psykologisk professionel rådgivning. Personer, som måtte have behov for og ønske den slags rådgivning, henvises til uddannede læger eller højtuddannede psykologer.

    Udvikling

Indenfor bla. disse områder kan der opnås meget stor udvikling ved hjælp af individuelle tilpassede coachingforløb:

Executive forløb (topledersparring)

Facilitering af møder

Feedback

Generationsskifte

Human Ressources

Lederudvikling

Medarbejderudvikling

Organisationsudvikling

Stresshåndtering

Supervision

Teamudvikling

Teamwork

Hvordan sikres det at læring fra seminarer og kurser fastholdes og udleves i dagligdagen i jeres firma?

Hvor effektivt arbejder du på en dag, hvor du har det rigtig godt i forhold til, hvis du trives mindre optimalt?

Hvor effektive tror du dine kollegaer og medarbejdere er, hvis de har det godt?

Hvad ville det give jer og firmaet af muligheder, hvis endnu flere dage var gode dage?

Ring eller mail idag og få et gratis møde om dine/jeres muligheder.