MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Hvordan kan møder blive både effektive og udviklende?

Hvordan kan møder blive både effektive og udviklende?

Effektive møder giver mere tid og flere resultater

 

 

 

 

 

 

 

"Manglende gulerod- kun pisk”

Ved kun at kigge på det der går galt kan mødelederen være med til at sænke energinivauet så medarbejderne kan føle sig drænet og endda blive demotiverede, find ud af hvordan du skaber et miljø, hvor dine medarbejdere går ud fra mødet med ny energi og motivation til at tage fat på opgaverne.

Udfordringen er ikke kun at skabe ny energi. Der ligger også en udfordring i at sikre at alle får en chance, så de guldkorn, de andre deltagere har, også bliver hørt og dernæst at skabe et fælles og et individuelt ejerskab for opgaven. Derved motiveres hver enkelt deltager til frivilliget ansvarsfuldt og effektivt at udføre deres del af det fælles projekt.

For at gøre møder effektive kan der derfor i første omgang være brug for en mødefacilitator, der kan bidrage til at gøre øge mødernes effektivitet når der optræder udfordringer, ved at fungere som ekstern observator, mødeleder, mægler, konfliktløser og relationsopbygger.

Mødefacilitatoren kan også sikre fremgang, så møderne bliver effektive resultatmæssigt ved at fokusere på tidsstyring, ansvar og deadlines. Effektiviteten på møderne kan øges ved at der samtidig bliver fokuseret på udvikling og formålet både på lang sigt og med det aktuelle møde, for på denne måde, at øge effektiviteten af møderne både nu og her, men også på længere sigt.

Har du møder der er udfordrende og hvor der ikke kommer nok resultater eller hvor relationerne mellem mødedeltagerne er udfordrende og forsinker resultaterne?

Herunder er nogle få spørgsmål, der måske kan hjælpe dig til forberedelse af møderne udover den almindelige dagsorden og referatet

Hvad er formålet med netop dette møde?

Hvad er formålet på længere sigt?

Hvordan sikrer du/I at formålet nåes?

Hvem er ansvarlig for hvilke dele af processen?

Er der noget der trænger til at komme på bordet, som der ikke bliver talt om?

Hvordan kommer dette bedst frem?

Hvordan skabes motivation til at løse udfordringerne, og opnå bedre resultater?

Du kan få yderligere information ved at kontakte MS Coaching pr. mail eller mail en prisramme, så laver vi et tilbud sammen.

 

Effektive møder se en præsentationsvideo her

Se videopræsentation omkring mødefacilitering herover