MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Executive topledelsesforløb

Executive eller topledelsesforløb der gavner hele firmaet

Executive eller topledelsesforløb der gavner hele firmaet


 

 

 

 

 

 

Executive topledelsesforløb hos MS Coaching er fuldstændige og individuelle, da vores behov er forskellige som direktører. Forløbet kan eksempelvis indeholde arbejde med den executive topleders/ledelses vision, mission, værdier og strategier samt individuel sparring med den enkelte executive topleder eller sparring med hele den executive topledelse både mht. personlig udvikling og det executive topledelseteams udvikling.

Ønsker du at engagere dig i en udvikling hvor du, hvis ønsket, kan dokumentere, betydelig forbedring for dig personligt og for dit firma?

Du får et unikt forløb fuldstændig tilpasset dig, med en coach der er dedikeret til at arbejde med din situation og din arbejdsplads og stilling. MS Coaching har erfaring med coaching og sparring af administrerende direktører og ledere på højt niveau og har et uddannelsesniveau indenfor coaching, der matcher dette. Coachen kan også, udover personlig udvikling, via sin uddannelse og erfaring, arbejde med organisationen i form af eks. analyse, innovation, visionsopbygning og -alignment samt værdi- og strategiafklaring.

Få et tilbub på et executivt topledelsesforløb eller mail en prisramme, så laver vi et tilbud sammen.