MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Om MS Coaching

Hvem er jeg?

Jeg vil meget gerne være din kvalificerede assistance. Jeg har en stor viden om coaching og udvikling af mennesker teams og organisationer.

Jeg er uddannet som MSc i Coaching & Development fra Portsmouth universitet. Dette er en uddannelse med både akedemiske undersøgelser samt praktisk og teoretisk træning. Lærerne er foruden deres uddannelse også aktive praktikere.  Jeg er Certificeret International Coach (ICC) fra Dansk Coaching Institut. Dette er en meget praktisk baseret uddannelse.

Jeg har gennem begge mine studier og efterfølgende arbejdet praktisk med coaching og har derfor en stor praktisk kunnen indenfor mit fag.

 

MS Coaching

I MS Coaching lægges vægt på etik, kvalitet og resultater i forbindelse med coaching. Derfor efterleves ICC's og EMCC's etiske regler. Der coaches også gerne mht. ideer/metoder til måling af udviklingen i den offentlige eller private virksomhed.

MS Coaching samarbejder med mennesker efter en værdibaseret, helhedsorienteret tilgang. Et hvert menneske er unikt og har eller kan skabe ressourcerne til at sætte sig ambitiøse mål og opnå disse.

MS Coaching støtter vha. coaching til at: Finde og præcisere de vigtigste mål. Se muligheder, fjerne begrænsninger. Skabe motiverende jobliv indenfor de rammer, den enkelte er, eller ønsker at være i.

Coaching

Hvad kan du forvente, når du bliver coachet?

Som coachee vil du kunne få flere perspektiver på situationen og dermed ny viden om dig selv og arbejdssituationen. Dette giver mere indsigt og flere effektive handlemuligheder for at nå målet indenfor dine rammer.

Når vi oplever, at vi har flere handlemuligheder indenfor de rammer der er, er vi som regel mere tilbøjlige til at ville tage ansvar for dem, handle på dem og være mere tilfredse end hvis vi "bare" bliver fortalt, hvad vi skal gøre af en anden person.

Det er for de fleste mere motiverende at handle på egne beslutninger end andres beslutninger. Det er for de fleste mere motiverende, når de føler, at de vælger selv, fremfor at tingene bliver valgt for dem eller endnu værre; trukket ned over hovedet på dem og selvom, der er rammer og regler, der skal arbejdes indenfor er der også altid valg og muligheder indenfor disse rammer.

Prøv at finde et eksempel på en situation, hvor du udtænkte en god beslutning, der var rigtig vigtig for dig og så førte den ud i livet. Prøv at mærke efter og genkalde følelsen du havde. Prøv så at tænke på, hvis en anden havde besluttet dette for dig og fortalt dig hvad du skulle gøre? Prøv at mærke efter, hvordan det ville føles. Hvilken af de to situationer føles bedst?

Coaching hos MS Coaching bygger på en frivillig, ligeværdig relation mellem coachen og den coachede.

Samarbejdet er målrettet, værdibaseret og mulighedsorienteret og baseret primært på, at ved at udforske nutiden  skaber vi indsigt til at vælge og designe, den fremtid vi ønsker, så de mål vi har ndenfor de rammer vi er, eller ønsker at være i nåes og vore værdier leves undervejs.

MS coaching har erfaring med coaching og sparring af medarabejdere, teams og administrerende direktører og ledere på højt niveau. I coachingen lægges der vægt på sammen med dig at skabe:

 • Et unikt effektivt forløb fuldstændig tilpasset dig
 • Dedikeret og effektiv samarbejde omkring din aktuelle situation, arbejdsplads og stilling
 • Et optimalt og trygt samarbejde hvor vi bla. kan arbejde med:
  • Ambitiøs og effektiv målsætning og -styring
  • Overvindelse af specifikke udfordringer
  • Svære samarbejdsrelationer
  • Svære samtaler
  • Personlig motivering og evt. motivering af andre
  • Generel læring og personlig udvikling
Marianne Skettrup, Coach og Direktør i MS Coaching

Marianne Skettrup 
Uddannelse:

MSc in Coaching & Development fra Performance Consultants, The Performance Coach (nu kaldet TPC Leadership) og Portsmouth University i England Uddannelsen har modtaget EMCC Quality Award.

Certificeret International Coach (ICC) fra Dansk Coaching Institut. Uddannelsen har modtaget EMCC Quality Award

         View Marianne Skettrup's profile on LinkedIn