Målsætningsvisualisering:

Knowing what you want is the first step in gettting it!
– Dr. Louis Hart

1. Find en notesbog og en kuglepen

2. Sæt dig et sted hvor du sidder behageligt og uforstyrret

3. Download lydfilen herunder

4. Sæt telefonen på flytilstand

5. Afspil lydfilen og følg instruktionen. Tryk pause og spol tilbage som det passer din proces.

God fornøjelse!

Jeg hjælper mennesker med at nå deres mål.

Værdien i at have en udenforstående med i sin proces mod et mål er signifikant. Rummet til at få klarhed over tankerne, få stillet de gode spørgsmål, få taget de vigtige beslutninger og ikke mindst at have en accountability partner der følger op på de aftaler, som du laver med dig selv – dét er effektiv vej til at nå dine mål med ro i maven og smil på læben. 

Jeg coacher med afsæt i min almene coaching-metode koblet med min egen erfaring som et menneske, der insisterer på at have hjertet og drømmene som kompas. For mig har det fx været drømmen om at starte en højskole til søs. Drømmen om at blive professionel skiinstruktør. Drømmen om at være akademiker, Kaospilot og militær leder. Drømmen om at købe en båd uden at kunne sejle og i dag være i tjeneste på Kongeskibet Dannebrog som Søofficer!

Jeg véd noget, om at lytte til sine drømme, hvad der udfordrer i at (turde) udleve sine drømme, men insistere på et liv fri af ydre pres og med drømmene som sit kompas. 

Min baggrund i overskrifter:

  • Officer i Forsvaret
  • Kaospilot
  • Cand.merc (Strategi, Organisation, Ledelse)
  • ICF-certificeret coach
  • 10 års ledererfaring
  • Proffesionel skiinstruktør
  • Proffesionel dykkerinstruktør
  • Medstifter af Havets Højskole

Min coachingstil bygger på tillid, ærlighed og en grundlæggende tro på dig og dit potentiale. En tilbagevendende feedback fra mine klienter er, at jeg er rolig, tillidsvækkende og udfordrende. 

Uanset om du vælger mig eller en anden som din coach, så lægger det mig på hjerte virkelig at fortælle dig at du er på rette vej.. At få en dedikeret buddy med i sin proces er guld værd!

Marc Skjerning

1
års
ledererfaring
Resultater af min coaching

Hvad siger andre?

Læs hvad tidligere klienter siger om deres resultater af vores samarbejde..
"Måske den bedste investering, jeg har gjort i mit liv, var at bruge en weekend med Marc og hans coaching. Jeg guides til den dag i dag stadig af nogle af de formål og principper, som Marc hjalp mig finde gennem min virksomhed. Den største og varmeste anbefaling herfra. Marc er en fornøjelse at være omgivet af, og han er en sand inspiration.."
Anders Bodenhoff
Volume Orange, founder
"Marc er mod på recept!
Vi mennesker går ofte med mange drømmer og visioner, men når der så skal handles kan vi blive i tvivl og frygte om vi mon er på rette kurs. Og det er lige præcis her Marc har kommet ind i mit billede og været guld værd. Marc er nemlig mod på recept. Han kan koge tingene ned til essensen og hjælpe dig med at se dine projekter fra nye og andre perspektiver der gav mig det jeg stod og manglede, nemlig mod."
Loui Lam
Iværksætter
"I mit forløb hos Marc valgte jeg en relationel problemstilling som har fulgt mig i mange år. Vi fik gennem nogle gode seancer snakket det igennem, og jeg står i dag et helt andet sted i den relation, end jeg har gjort i mange år. Marc var meget nysgerrig og guidede mig godt igennem til nye tankemønstre og reaktioner."
Birgit Toft-Olsen
Leder
"Forløbet med Marc gav mig klarhed på mine mål og hvordan jeg opnår dem. Forløbet var ikke overfladisk. Du vil opleve, at det er meget personliggjort og borer dybt ned i dine ønsker og hvordan du opnår disse ønsker. Fx var "øget effektivitet" en af temaerne som viste sig for mig i realiseringen af mine mål. Her støttede Marc mig i at lægge en plan for hvordan jeg helt konkret kunne øge min effektivitet. Og fulgte løbende op. Kæmpe anbefaling."
Andreas Jakobsen
Iværksætter

Jeg møder dig i øjenhøjde

Du behøver ikke at være ekspert i coaching, personlig udvikling eller psykologi.

Jeg møder dig hvor du er og hjælper dig videre derfra. Din succes er min succes.

Min fornemmeste opgave er hjælpe dig med at forstå hvor du gerne vil hen – og hjælpe dig med at nå derhen.

Nysgerrig?

Vi starter med en kort og uforpligtende samtale i telefonen, hvor vi taler om din situation og om hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig. Og du kan selvfølgelig stille de spørgsmål du eventuelt må sidde med.

Derfra aftaler vi hvordan et eventuelt forløb kan sættes sammen, så det passer netop til dig og din situation.

Alle henvendelser og sessioner behandles med fortrolighed og diskretion