MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Persondatapolitik hos MS Coaching

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos MS Coaching.
Vi opbevarer dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.
MS Coaching indsamler og behandler bla. dine persondata, når du foretager dig følgende:
- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Sender os en email
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Link til andre websteder

Links på dette websted kan videreføre dig til andre websteder.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.mscoaching.dk er MS Coaching, Byvænget 1, 4652 Hårlev.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig f.eks information om dine aftaler, relevant materiale til understøttelse af din aftale hos os, en faktura, ordrebekræftelse samt leveringsbekræftelse mm.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Dine oplysninger (undtagen hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud eller anden marketing) vil blive slettet efter ophør af din eller din arbejdsgivers/sponsors aftale med MS Coaching. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. og desuden vil data du har givet til Paypal i forbindelse med køb blive opbevaret efter PayPals egne retningslinier (se disse her).

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande dog undtaget betaling via PayPal og iZettle der vil være underlagt disse firmaers egne retningslinier og datapolitik (se iZettle: og PayPal for yderligere oplysninger). Du er derfor velkommen til at kontakte os for andre betalingsmuligheder hvis du skulle ønske dette.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til et fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har på vores hjemmeside betaling gennem PayPal. Alle persondata som du oplyser ved din betaling på vores hjemmeside vil derfor blive opbevaret i følge PayPals egne retningslinier.

I forbindelse med trafik på vores hjemmeside kan vores wesitehosting Dandomain oprette statistik og bruge denne se deres datapolitik her

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse ms@mscoaching.dk.