MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Priser / Produkter

Hvordan kan coaching hjælpe dit firma?

Min erfaring med coaching er at den kan være med til at finde mere effektive og tilfredsstillende måder at arbejde på. Det betyder at der kan spares tid og det betyder at coaching skaber øget produktivitet og mere tilfredse medarbejdere.

Coaching kan også anvendes som konfliktløsningsværktøj. Når konflikter løses empatisk, hurtigt og effektivt, kan relationer forbedres og der vil kunne fokuseres mere samlet og effektivt på at løse de ting, der er vigtige for firmaet og for de ansatte og det vil påvirke både arbejdsmiljø og produktivitet positivt.

Coaching skaber øgede handlemuligheder og tilfredshed og dermed skabes øget trivsel og stress og sygefravær kan falde til større velvære for den individuelle og til gavn for firmaet.

Kan effektiv produktivitet for firmaet kun skabes med coaching?

Nej. Produktivitet kan også skabes på den korte bane ved at drive en organisation og ledelsesstil, hvor der fokuseres mere på topstyring og hvor lederene har en styrende stil. En stil hvor ansvaret, viden og dermed ejerskabet mere er hos ledelsen, hvor der mere fokuseres på en "need to know" opfattelse af tingene og hvor der måske fokuseres mere på systemer end individuelle løsniger og måske mere på fejl end muligheder.

Det kan virke som om, ovenstående er en ledelsesstil, der effektivt bringer hurtige resultater, uden at der overinformares, og sker fejl. Det kan dog, i min erfaring, let skabe mere arbejde til lederen med spørgsmål og afstemmelse af forventninger eller måske endda fejl fra den enkelte mindre selvkørende og mindre informerede ansatte, der tror han/hun ved hvad der forventes og gør det han/hun tror lederen vil have, istedet for at gøre hvad der er effektivt, smart, vigtigt, praktisk osv., der vil måske ikke skabes mange nye ideer og endelig vil der ofte skabes frustration hos dem, der ledes på denne måde, over manglende synlighed og anerkendelse af dem og deres indsats for firmaet.

I min erfaring kan det, for firmaet, være effektivt at skabe produktivitet udfra coaching. Fordi selvom coaching er en ledelsesstil, hvor man spørger meget og taler meget sammen og det tager tid, så giver coaching et nyt perspektiv, så tingene ses fra egen side, men også f.eks fra lederens eller firmaet side og coachingen giver derudover mulighed for den enkelte til at vælge indenfor de rammer, der er. Det skaber flere muligheder for løsninger, motivation, ejerskab, ansvar og indsigt og dermed mere selvkørende og hurtigere ansatte, der selv, eller sammen med lederne, kan vælge bedre tilpassede løsninger end ledelsen ville kunne gøre alene, da de er længere væk fra selve processen. Løsningerne, der findes, vil desuden være mere motiverende for både ansatte og ledere, hvis de alle har del i dem og dermed også mere til gavn for firmaet og mindre blot arbejdsopgaver uden klart formål, der udføres for at tilfredsstille en leder eller et system.

 Hvad ville der ske i jeres firma eller afdeling, hvis I kunne fjerne frustration og erstatte den med motivation hos alle både ledere og medarbejdere?

Priser/ Produkter

Klik på det produkt herunder som du vil vide mere om

Emotionel intelligens Priser fra beregnes individuelt

Executive forløb (topledersparring) Priser beregnes individuelt afhængigt af organisationens størrelse

Facilitering af møder Vejledende timepriser afhængigt af mødedeltagere fra 1.313,- til 1.671,- excl. moms

Feedback Priser beregnes individuelt 

Generationsskifte Priser beregnes individuelt

Lederudvikling Vejledende timepriser 1.033,- excl. moms i MS Coachings lokale og fra 1.292,- excl. moms i externe lokaler

Medarbejderudvikling Vejledende timepriser 1.033,- excl. moms i MS Coachings lokale og fra 1.292,- excl. moms i externe lokaler

Organisationsudvikling Priser beregnes individuelt

Teamudvikling Vejledende timepriser afhængigt af teamets størrelse fra 1.313,- til 1.671,- excl. moms

Ønsker du information eller coaching indenfor andre områder end dem, der er angivet her, så skriv til ms@mscoaching.dk så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt MS Coaching

Coaching øger både tilfredshed og produktivitet og sikrer at tiden bruges effektivt. Coaching giver bedre økonomi og flere tilfredse, loyale medarbejdere, der løfter sammen med lederen.

For mere information
Kontakt mig på:
ms@mscoaching.dk eller
23 300 400