MS Coaching

Kontor (+45) 56501040
Mobil (+45) 23 300 400
Skype mscoaching.dk
Email: ms@mscoaching.dk
CVR: 30143310

Site Map

Forside
Startside

Om MS
Mere omkring MS Coaching og coachen

Kompetencer
Uddannelsesniveau og -type samt resultat af coaching

Kontakt
Kontaktinformation

FAQ
Spørgsmål og svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende coaching

Forlag / Bogsalg
MS Coaching fungerer også som forlag for egne udgivelser

Information Links
Link til forskellige organisationer med tilknytning til coaching

Persondatapolitik
Link til MS Coachings pesondatapolitik

Priser / Produkter
Her er nogle af de forskellige typer produkter og services, der tilbydes af MS Coaching. Ser du ikke det du ønsker her, så kontakt MS Coaching, så der kan laves et helt specielt tilbud til dig.

 • EI Emotionel intelligens: Dette er en mulighed for at få mere indsigt i hvordan du opfatter dig selv og hvordan du opfattes af dine kollegaer. Du kan bla. bruge dettet til at kortlægge dine nuværende færdigheder og dine udviklingspunkter.

  Executive forløb (topledersparring): Dette er en mulighed for topledere. Her får du en uvildig, effektiv og fortrolig ekstern sparring og coaching fuldstændig tilpasset dig og din organisation. De indsigter og ideer du får, kan du derefter direkte bruge personligt og i din organisation.

  Facilitering af møder: Dette er en mulighed for effektivisering af dine møder både ressource- og resultatmæssigt.

  Feedback: Dette er en mulighed for dig, som ønsker at blive bedre til at give feedback på en endnu mere effektiv måde f.eks i forbindelse med samarbejdet med andre, ledelsesmæssigt eller ved udviklingssamtaler.

  Generationsskifte: Dette er en mulighed for et forløb, hvor I fokuserer på det menneskelige aspekt af generationsskiftet. Dette fylder ofte rigtig meget og vi arbejder i forløbet med styrkerne og udfordringerne i forbindelse med at afgive og overtage organisationen. Mange udfordringer kan mindskes eller endda vendes til styrker for jer, der er involveret i processen.

  Lederudvikling/-kursus: Dette er en mulighed for effektiv unik lederudvikling, der er tilpasset fuldstændig til din person, din aktuelle situation og den virksomhed du arbejder for. Den viden, du får, kan du derfor direkte bruge i dit arbejde. Vi arbejder med de aspekter af lederjobbet, som er i fokus for dig og med det/de felter hvor du ønsker at udvikle dig.

  Medarbejderudvikling/-kursus: Dette er en mulighed for dig, som medarbejder, til f.eks at styrke dine kompetancer indenfor gennemførsel af faglige mål og udvikling af din karriere samtidig med at du får mere indsigt omkring dig selv og dine kollegaer. Vi arbejder med dine styrker og dine udfordringer i et læringsmiljø, hvor der er plads til utraditionelle og nye tanker og til at afprøve forskellige nye indsigter personligt eller i dit firma.

  Organisationsudvikling: Dette er en mulighed for jeres organisation til hele tiden i dens livscyclus fra opstart til generationsskifte at være toptunet og tilpasse sig fleksibelt til kunderne/brugernes behov, samarbejdet og konkurrencen med andre organisationer samt ledelsens og medarbejderes behov.

  Teamudvikling: Dette er jeres mulighed for, som team, at skabe et virkelig højtydende vinderteam både resultat- og udviklingsmæssigt.

 

Vision
MS Coachings vision, mission og metoder